Otava Publishing Company Ltd.

Kustannusosakeyhtiö Otava/Otava Publishing Company Ltd. was founded in 1890 by Hannes Gebhard and Eliel Aspelin-Haapkylä to publish Finnish national literature. Now it publish over 500 titles a year; fiction, non-fiction, children books, school books etc. Beautiful, art-nouveau Otava headquarters building in central Helsinki, designed by Karl Lindahl and Walter Thomé was built in 1905. In the darkest night-time you can also see this blue neonlight shining like a stars over Uudenmaankatu…

Otava

otava

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s